• Home
  • Belangrijke informatie over STAP-budget
  • Alle Cedeo-erkende aanbieders
  • Alle opleidingen van Cedeo-erkende aanbieders
  • Cedeo en auditing
  • Whitepapers over opleiden en andere HR-diensten
  • Informatie over het aanvragen van een Cedeo-erkenning
  •  
  • Over Cedeo
  • De Cedeo-aanpak
  • Nuttige links
  • Cedeo in de media
  • Privacy Policy
  • Contact
Alle Cedeo-erkende aanbieders
Alle opleidingen van Cedeo-erkende aanbieders
Alle Cedeo-erkenningen en erkende aanbieders
Cedeo en auditing
Whitepapers over opleiden en andere HR-diensten
Cedeo (V)erkent Archief
Het laatste HR nieuws? Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Informatie over het aanvragen van een Cedeo-erkenning

Organisatie details

HAS Hogeschool

Onderwijsboulevard 221
5223 DE 's-Hertogenbosch
Telefoon: 088 890 3600
E-Mail has@has.nl
Website www.has.nl

Cedeo erkenningen

  • Cedeo-erkend voor Maatwerk Bedrijfsopleidingen
  • Cedeo-erkend voor Open Bedrijfsopleidingen

Klanttevredenheid

Download het meest recente klanttevredenheidsonderzoek van HAS Hogeschool

Opleidingen

  • Advanced knowledge of soil
  • All about milk: Cursus basis zuiveltechnologie
  • Basic knowledge of soil
  • Basicursus milieutechnologie
  • Basiscursus Insecten kweken: van theorie naar praktijk
  • Basiscursus milieubeleid
  • Bedrijfskunde voor de tuinbouw, locatie 's-Hertogenbosch
  • Bedrijfskunde voor de tuinbouw, regio Noord-Holland
  • Bedrijfskunde voor de tuinbouw, regio Zuid-Holland
  • Cursus Adviseren gewasbescherming
  • Cursus Bakkerijtechnologie
  • Cursus Basis Bakkerijtechnologie
  • Cursus Basis Drankentechnologie
  • Cursus Basis Vleestechnologie
  • Cursus Bodem
  • Cursus Bodem en bemesting
  • Cursus Celdeling en erfelijke eigenschappen
  • Cursus De bodem in topconditie
  • Cursus De grasmat als speelvloer
  • Cursus Duurzaam waterbeheer
  • Cursus Food & Business Marketing
  • Cursus Fotosynthese
  • Cursus Gewasbescherming
  • Cursus GIS
  • Cursus Hydroponics
  • Cursus Idee ontwikkeling voor food concepten
  • Cursus Kennismaken met voedingsmiddelen productieprocessen
  • Cursus Kennismaking met voedingsmiddelentechnologie
  • Cursus Kwaliteit in bedrijf
  • Cursus Levensmiddelenchemie
  • Cursus Levensmiddelenmicrobiologie
  • Cursus Melkveevoeding
  • Cursus Milieu en ruimtelijke ordening
  • Cursus Natuur-inclusief Ondernemen
  • Cursus Natuurondernemer, niveau 1
  • Cursus Nieuwe contractvormen openbare ruimte
  • Cursus Ondernemen in de boomkwekerij
  • Cursus Packaging projectmanager
  • Cursus Plantenfysiologie voor technici
  • Cursus Productontwikkeling & ingrediënten
  • Cursus Professioneel natuurondernemer, niveau 2
  • Cursus Regulatie van groei en ontwikkeling
  • Cursus Smart & clean beheer
  • Cursus Strategisch beheer openbare ruimte
  • Cursus Telen met licht
  • Cursus Telen zonder daglicht, locatie 's-Hertogenbosch
  • Cursus Telen zonder daglicht, locatie Zwaagdijk
  • Cursus Toegepast onderzoek op de grasmat
  • Cursus TPM-procesoptimalisatie
  • Cursus Vitaliteit en kwaliteit van de grasmat
  • Cursus Vleestechnologie
  • Cursus Voedselveiligheid & houdbaarheid
  • Cursus Waterhuishouding
  • Cursus Zelfstandig professioneel natuurondernemer, niveau 3
  • Cursus Zuiveltechnologie
  • Deficiëntiecursus Scheikunde
  • Deficiëntiecursus Wiskunde
  • Growing without daylight (SPOC)
  • Inleiding beheer natuurgrasland
  • Inspiratiesessie Stikstof in de landbouw
  • Leergang Quality and Business Improvement Food
  • Managing a vertical farm
  • Masterclass Stikstof in de landbouw
  • Module De aanpak van bodemverontreinigingen
  • Module De bodem als systeem
  • Module Hergebruik verontreinigde grond en bodembemesting
  • Ondernemen in de akkerbouw in 2030
  • Onlie basiscursus zuiveltechnologie
  • Onlien Masterclass Data Sciebce in Agrifood
  • Onlien Masterclass Data Science in Agrifdood I: Introductie
  • Onlien Masterclass Data Science in Agrifood III: Beheer, visualisatie en analyse
  • Online course Meat Technology in the Netherlands
  • Online course Plant physiology
  • Online cursus Bodem
  • Online cursus Composteren
  • Online cursus Mens-dier interactie
  • Online cursus Sturen met data
  • Online Kennismaking met bakkerijtechnologie
  • Online Masterclass Data Science in Agrifood II: Inwinnen van data
  • Online Masterclass Data Science in Agrifood IV: Besluitvorming en Business
  • Opleiding Plantenfysiologie
  • Opleiding Assistent-Hoofdgreenkeeper
  • Opleiding bedrijfscoach stikstof
  • Opleiding Bedrijfsleider tuinbouw
  • Opleiding Expert natuurgras
  • Opleiding Hoofdgreenkeeper
  • Plant breding for non-breeders
  • Plant breeding essentials in one week
  • Plant physiology in one week
  • Sectorcursus Akkerbouw
  • Sectorcursus Boomkwekerij
  • Sectorcursus Food
  • Sectorcursus Glas- en vollegrondstuinbouw
  • Sectorcursus Melkveehouderij
  • Sectorcursus Pluimveehouderij
  • Sectorcursus Varkenshouderij
  • Smart farming in the dairy sector
  • Toegepast onderzoek in de plantaardige sector
  • Vakopleiding Plantenveredeling
  • Verdiepingscursus Stikstof in de landbouw
  • Workshop Sturen op ambitie
  • Workshop Zout- en suikerverlaging

Vorige pagina