Précon Consulting Group B.V.
| Regulierenring 16a | |
| 3981 LB Bunnik | |
| Telefoon: | 030 656 60 10 |
| info@precongroup.com | |
| Website | www.precongroup.com |
Cedeo erkenningen
- Cedeo-erkend voor Maatwerk Bedrijfsopleidingen
- Cedeo-erkend voor Organisatieadvies
Klanttevredenheid
Download het meest recente klanttevredenheidsonderzoek van Précon Consulting Group B.V.Opleidingen
- Aan de slag met CO2 en SBTi
- Algemene Productveiligheid (GPSR)
- Auditvaardigheden
- Basistraining speelgoedveiligheid
- BRCGS Food versie 9
- Claims, keurmerken en reclame op voedingsmiddelen
- Doe mee met de AVG
- Duurzaam ondernemen: van Strategie naar Actie
- Etikettering van additieven
- Etikettering van petfood (diervoeding)
- Etikettering van voedingsmiddelen
- Etikettering van voedingsmiddelen – Label je slim!
- EU wetgeving voor voedselcontactmaterialen
- E-weging
- Explosieveiligheid (ATEX)
- Food defense
- Food Defense en Voedselfraude
- Grip op grondstofgevaren
- HACCP expert training (level 4)
- HACCP-team training (level 3)
- Herkomstetikettering
- Informatiebeveiliging
- Introductie voedselveiligheid
- Kennisdag ISO 22000:2018
- Kennissessie FSSC 22000
- Kennissessie IFS Food versie 8
- Kwaliteitssystemen die werken
- Legionella – E-learning
- Leveranciersaudit
- Listeria monocytogenes
- Metaaldetectie (CCP)
- Microbiologie en het beheersen van besmetting en bederf
- Microbiologie voor de voedingsmiddelenindustrie
- Microbiologische analyses en het analyseplan
- NL wetgeving voor voedselcontactmaterialen
- Omgaan met allergenen
- Ongediertewering en -bestrijding
- Op stap met HACCP
- Opleiding tot kwaliteitsmanager (voedingsmiddelen)
- Opslag en transport van gevaarlijke stoffen
- PCQI: preventive controls for human food
- Productveiligheid non-food producten (GPSR)
- Reiniging en desinfectie
- Spijswetten in de voedingsmiddelenindustrie
- Temperatuurbeheersing in de koelketen
- Validatie van machines
- Veilig werken in de productieomgeving
- Veilig werken met gevaarlijke stoffen
- Veiligheidsgerelateerde klachten
- Verbeteren van de voedselveiligheidscultuur
- Verbetermanagement
- Verdiepende Auditvaardigheden
- Vertil je niet! (Arbo)
- Voedselveilig werken in de catering, horeca en zorg
- Voedselveiligheid (HACCP)
- Voedselveiligheid in de kunststofverpakkingsindustrie
- Voedselveiligheid in opslag en transport
- Voedselveiligheid voor onderhoudstechnici
- Voedselveiligheid, de opfrisser (HACCP)
- Workshop Aan de slag met de CSRD

