• Home
  • Alle Cedeo-erkende aanbieders
  • Alle opleidingen van Cedeo-erkende aanbieders
  • Cedeo en auditing
  • Kennisdossiers over opleiden en andere HR-diensten
  • Informatie over het aanvragen Cedeo-erkenning
  •  
  • Over Cedeo
  • De Cedeo-aanpak
  • Nuttige links
  • Cedeo in de media
  • Privacy Policy
  • Contact
Alle Cedeo-erkende aanbieders
Alle opleidingen van Cedeo-erkende aanbieders
Alle Cedeo-erkenningen en erkende aanbieders
Cedeo en auditing
Kennisdossiers over opleiden en andere HR-diensten
Informatie over het aanvragen Cedeo-erkenning

Précon Consulting Group B.V.

Regulierenring 16a
3981 LB Bunnik
Telefoon: 030 656 60 10
E-Mail info@precon.group
Website www.precon.group

Cedeo erkenningen

  • Cedeo-erkend voor Maatwerk Bedrijfsopleidingen
  • Cedeo-erkend voor Organisatieadvies

Klanttevredenheid

Download het meest recente klanttevredenheidsonderzoek van Précon Consulting Group B.V.

Opleidingen

  • Algemene Productveiligheid
  • Allergenen in de horeca
  • Auditvaardigheden
  • Basistraining Cosmetica etikettering
  • Basistraining productveiligheid non-food producten
  • Basistraining REACH stoffen administratie
  • Basistraining Speelgoedveiligheid
  • Basistraining veiligheidsgerelateerde klachten
  • BRCGS Food versie 9
  • Commissioning van nieuwe apparatuur
  • Cursus gevaarlijke stoffen
  • Doe mee met de AVG
  • Etikettering en claims
  • Etikettering van Additieven – wetgeving en praktijk
  • Etikettering van Diervoeding – wetgeving en praktijk
  • EU wetgeving voor voedselcontactmaterialen
  • E-weging
  • Explosieveiligheid (ATEX)
  • Food defense
  • Food Defense en Voedselfraude
  • Grip op grondstofgevaren
  • HACCP expert training (level 4)
  • HACCP TOP (Advanced HACCP)
  • HACCP-team training (level 3)
  • Herkomstetikettering: Artikel 26 in de praktijk
  • Informatiebeveiliging
  • Introductie voedselveiligheid / voedselveiligheid in de praktijk
  • Kennisdag FSSC 22000 training Versie 5.1
  • Kennisdag ISO 22000:2018
  • Kennissessie IFS Food versie 8
  • Label je slim!
  • Legionella
  • Leveranciersaudit
  • Listeria monocytogenes
  • Metaaldetectie(CCP)
  • Microbiologie en het beheersen van besmetting en bederf
  • Microbiologie voor de voedingsmiddelenindustrie
  • Microbiologische analyses en het analyseplan
  • NL wetgeving voor voedselcontactmaterialen
  • Omgaan met allergenen
  • Ongediertewering en -bestrijding
  • Op stap met HACCP
  • Opleiding tot kwaliteitsmanager (voedingsmiddelen)
  • Opslag en transport van gevaarlijke stoffen
  • PCQI: preventive controls for human food
  • Productveiligheid meubels
  • Productveiligheid van elektrische huishoudelijke producten
  • Reiniging en desinfectie
  • Spijswetten in de voedingsmiddelenindustrie
  • Temperatuurbeheersing in de koelketen in Opslag en Transport
  • Veilig aan de slag
  • Verbeteren van de voedselveiligheidcultuur
  • Verbetermanagement
  • Vertil je niet! (Arbo)
  • Voedselveilig werken in de catering
  • Voedselveilig werken voor onderhoudstechnici
  • Voedselveiligheid (HACCP)
  • Voedselveiligheid in opslag en transport
  • Voedselveiligheid, de opfrisser (HACCP)

Vorige pagina