Organisatie details
Précon Consulting Group B.V.
Regulierenring 16a | |
3981 LB Bunnik | |
Telefoon: | 030 656 60 10 |
info@precon.group | |
Website | www.precon.group |
Cedeo erkenningen
- Cedeo-erkend voor Maatwerk Bedrijfsopleidingen
- Cedeo-erkend voor Organisatieadvies
Klanttevredenheid
Download het meest recente klanttevredenheidsonderzoek van Précon Consulting Group B.V.Opleidingen
- Algemene Productveiligheid
- Allergenen in de horeca
- Auditvaardigheden
- Basistraining Cosmetica etikettering
- Basistraining productveiligheid non-food producten
- Basistraining REACH stoffen administratie
- Basistraining Speelgoedveiligheid
- Basistraining veiligheidsgerelateerde klachten
- BRCGS Food versie 9
- Commissioning van nieuwe apparatuur
- Cursus gevaarlijke stoffen
- Doe mee met de AVG
- Etikettering en claims
- Etikettering van Additieven – wetgeving en praktijk
- Etikettering van Diervoeding – wetgeving en praktijk
- EU wetgeving voor voedselcontactmaterialen
- E-weging
- Explosieveiligheid (ATEX)
- Food defense
- Food Defense en Voedselfraude
- Grip op grondstofgevaren
- HACCP expert training (level 4)
- HACCP TOP (Advanced HACCP)
- HACCP-team training (level 3)
- Herkomstetikettering: Artikel 26 in de praktijk
- Informatiebeveiliging
- Introductie voedselveiligheid / voedselveiligheid in de praktijk
- Kennisdag FSSC 22000 training Versie 5.1
- Kennisdag ISO 22000:2018
- Kennissessie IFS Food versie 8
- Label je slim!
- Legionella
- Leveranciersaudit
- Listeria monocytogenes
- Metaaldetectie(CCP)
- Microbiologie en het beheersen van besmetting en bederf
- Microbiologie voor de voedingsmiddelenindustrie
- Microbiologische analyses en het analyseplan
- NL wetgeving voor voedselcontactmaterialen
- Omgaan met allergenen
- Ongediertewering en -bestrijding
- Op stap met HACCP
- Opleiding tot kwaliteitsmanager (voedingsmiddelen)
- Opslag en transport van gevaarlijke stoffen
- PCQI: preventive controls for human food
- Productveiligheid meubels
- Productveiligheid van elektrische huishoudelijke producten
- Reiniging en desinfectie
- Spijswetten in de voedingsmiddelenindustrie
- Temperatuurbeheersing in de koelketen in Opslag en Transport
- Veilig aan de slag
- Verbeteren van de voedselveiligheidcultuur
- Verbetermanagement
- Vertil je niet! (Arbo)
- Voedselveilig werken in de catering
- Voedselveilig werken voor onderhoudstechnici
- Voedselveiligheid (HACCP)
- Voedselveiligheid in opslag en transport
- Voedselveiligheid, de opfrisser (HACCP)